You're invited… To the highest level of Amsterdam
Culinair

Menu impressies

Exquise gerechten door chef Wilco Berends. De gerechten wisselen per seizoen, dat geldt ook voor de canapés, business lunches en private dinners menu’s.

Diner | Lente | MENU I

Harder | ceviche

met octopus, tomaat en amandel
Manzoni 2015 | Fratelli Cesconi | Trentino | Italië

Hollandse garnalen | ragout

met venkel, bosui en Bouillabaisse saus
Révélation Chardonnay 2015 | Badet-Clement | Languedoc | Frankrijk

Hollands lam | gebakken

met ratatouille, gnochhi, basilicum en lamstoof
Chianti Rufina 2014 | Fattoria Selvapiana | Toscane | Italië

Passievrucht | gekarameliseerd

met sorbet van exotische fruit en hibiscus
Monbazillac 2014 | Château Barouillet | Dordogne | Frankrijk

Diner | Lente | Menu II

Dorade | tartaar

met rettich, zeeegel schuim en aardappel kaantjes
Auxerrois/Pinot Gris 2015 | Wijnhoeve de Kleine Schorre | Zeeland | Nederland

Kabeljauw | gebakken

met doperwten creme, gerookte paling en Hollandaise saus
Sylvaner Renaissance 2015 | Domaine Fernand Engel | Alsace | Frankrijk

Eendenborst | ‘Peking stijl’

met komkommer, bosui, Hoisin saus en een hartig flensje
Minervois Cuvée Emma 2014 | Domaine Ligneres | Languedoc | Frankrijk

Chocolade | diverse selectie

met bereidingen van citrus
Banyuls Cuvée Therese Reig 2015 | Domaine de la Rectorie | Roussillon | Frankrijk