You're invited… To the highest level of Amsterdam
Boardroom II

Boardroom meetings

Zaken doen in een exclusieve boardroom op hoog niveau

Doe letterlijk zaken op hoger niveau in onze inspirerende Boardrooms. Met een betoverend uitzicht op het pittoreske centrum van onze hoofdstad kunt u onder andere de Amstel, het Centraal Station en de Westertoren aanschouwen.

Wij voorzien uw meeting van extra luxe door ons uitgebreide aanbod vergaderarrangementen, speciaal samengesteld door sterren-Chef Wilco Berends. Het is onze missie een omgeving te bieden waarin u en uw gasten zich optimaal kunnen presenteren en op topniveau kunnen presteren. De culinaire invulling speelt hierin een cruciale rol; op de juiste momenten de gerechten bieden die aansluiten bij de wensen en het welbevinden van onze gasten.

Qua comfort ontbreekt het u en uw gezelschap aan niets. Onze meetingtafels zijn zeer indrukwekkend met hun lengte tot 7 meter en van puur mahonie hout. Rondom de tafels vindt u alleen ergonomische design Eames vergaderstoelen. Indien u gebruik wenst te maken van apparatuur kunnen wij alles aanbieden: van LCD projectors tot videoconferencing, en alle denkbare mogelijkheden voor presentaties. De Boardrooms zijn voorzien van geluiddichte deuren en ramen. U kunt alleen de drukte van de stad zien.

De mogelijkheden van onze Boardrooms

Mogelijkheden Meeting Lunch / Diner
Boardroom I 22 20
Boardroom II 28 26

 

Meer informatie?
Informeer naar onze beschikbaarheid