You're invited… To the highest level of Amsterdam

Boardroom I

Boardroom I is een luxe vergaderzaal die plaats biedt aan 22 personen. In deze meetingroom huist een solide mahonie houten conferentietafel. Aan deze luxe tafel vergadert u in zeer comfortabele Eames vergaderstoelen. De ruimte is uitermate geschikt om rustig en ongestoord te vergaderen. De Boardrooms zijn voorzien van geluiddichte deuren en ramen. U kunt alleen de drukte van het centrum van de stad zien. Kleinere business meetings van 8 tot 10 personen komen in deze boardroom tevens uitstekend tot hun recht.

De ruimte is bij uitstek geschikt voor ontbijt-sessies, working lunches en diners. In de intieme sfeer kunt u uw gasten culinair verrassen terwijl de focus op uw meeting centraal staat. Het is onze missie een omgeving te bieden waarin u en uw gasten zich optimaal kunnen presenteren en op topniveau kunnen presteren.

Indien u gebruik wenst te maken van apparatuur kunnen wij alles aanbieden: van LCD projectors tot videoconferencing en natuurlijk alle denkbare mogelijkheden voor presentaties. Bekijkt u onze audiovisuele faciliteiten.

Het uitzicht van Boardroom I

Vanuit Boardroom I kunt u het pittoreske centrum van onze hoofdstad aanschouwen. U kunt de Amstel, het Centraal Station en de Westertoren bewonderen. In de verte herkent u de duinen en de Noordzee.

De mogelijkheden van Boardroom I

BOARDROOM I
Boardroom meeting 22 personen
Diner Sitting-Down 20 personen
Diner Walking 40 personen
Cocktail 40 personen

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u onze brochure aanvragen, of even contact met ons opnemen. Ons team beantwoord graag uw vragen.