You're invited… To the highest level of Amsterdam

Deze exclusieve vergaderruimte biedt plaats aan 28 personen, gezeten aan een solide mahonie-houten boardroomtafel van maar liefst 7 meter.

Meer informatie? Vraag onze brochure aan

Boardroom II bevat een luxe zithoek, waar zaken in een intiemere sfeer besproken kunnen worden.

Meer informatie? Vraag onze brochure aan

De capaciteit van de ruimte kan zelfs vergroot worden tot 40 personen door toevoeging van een tweede rij zitplaatsen rondom de tafel.

Meer informatie? Vraag onze brochure aan

Boardroom II biedt een spectaculair uitzicht over het noordelijke deel van Amsterdam

Meer informatie? Vraag onze brochure aan

Boardroom II

Boardroom II is geschikt voor verschillende type meetings. Deze exclusieve vergaderruimte biedt plaats aan 28 personen, gezeten aan een solide mahonie-houten boardroomtafel van maar liefst 7 meter. Aan deze luxe tafel vergadert u in zeer comfortabele Eames vergaderstoelen. Tevens biedt Boardroom II een luxe zithoek, waar zaken in een intiemere sfeer besproken kunnen worden. Boardroom II is tevens verbonden aan onze meeting ruimte The Lounge. U kunt deze in combinatie optimaal gebruiken, om bijvoorbeeld vergaderen en ontspannen af te wisselen.

De tafel in Boardroom II is groter dan in Boardroom I en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld productpresentaties voor grotere groepen. De capaciteit van de ruimte kan zelfs vergroot worden tot 40 personen door toevoeging van een tweede rij zitplaatsen rondom de tafel.

Ook kunnen wij onder andere voor u videoconferencing verzorgen. Zo kunt u eenvoudig en real-time met de hele wereld vergaderen. Bekijkt u onze audiovisuele faciliteiten.

Het uitzicht van Boardroom II

Het noordelijke uitzicht is ronduit spectaculair. Een vlugge blik toont echte Amsterdamse iconen zoals het Centraal Station, de Schreierstoren en de Amsterdam Passenger Terminal met de grootste cruiseschepen aan het IJ.

De mogelijkheden van Boardroom II

Boardroom II
Boardroom meeting 28 personen
Diner Sitting-Down 26 personen
Diner Walking 40 personen
Cocktail 40 personen

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u onze brochure aanvragen, of even contact met ons opnemen. Ons team beantwoord graag uw vragen.