You're invited… To the highest level of Amsterdam

Salonboten

Neem uw gasten mee op een exclusieve tocht met onze salonboten over de Amsterdamse grachten

Genieten van het duizelingwekkende uitzicht op Amsterdam vanuit de exclusieve sfeer van de Boardroom is niet de enige manier om uw gasten te trakteren op het beste dat onze hoofdstad te bieden heeft. Wij bieden u de mogelijkheid om uw vergaderingen, productlanceringen en relatiebijeenkomsten te combineren met een exclusieve tocht over de wereldberoemde Amsterdamse grachten in één van onze salonboten. Voorafgaand aan of na de ontvangst van uw genodigden gaat u samen met onze Chef en het Service Team aan boord voor een reis langs de mooiste plekken van de stad. Onze drie salonboten zijn toegerust met dezelfde luxe en stijl die u van onze Boardroom mag verwachten. U kunt het beschouwen als een Boardroom aan boord. Wij zijn graag bereid om u te adviseren bij uw keuze voor het meest geschikte vaartuig, afgestemd op uw persoonlijke wensen en het aantal genodigden.

Mogelijkheden Salonboten

Capaciteit Salonboot
I
Salonboot
II
Salonboot
III
Cocktail 15 25 50
Lunch / Diner sitting down 12 19 26
Lunch / Diner walking 15 25 40

Culinair

Onze Chef en de leden van het Service Team zorgen ervoor dat het gehele assortiment aan gerechten van het Rembrandt Tower Boardroom menu ook aan boord wordt geserveerd. Ook al onze vertrouwde diensten worden op de salonboten verzorgd. Onze exclusieve Boardroom arrangementen worden eveneens aan dek bereid en geserveerd.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u onze brochure aanvragen, of even contact met ons opnemen. Ons team beantwoord graag uw vragen.