You're invited… To the highest level of Amsterdam

The Lounge beschikt over zeer comfortabel meubilair van internationaal design.

Meer informatie? Vraag onze brochure aan

The Lounge is perfect voor de combinatie van een ontspannen aperitief en canapés.

Meer informatie? Vraag onze brochure aan

The Lounge: een unieke en sfeervolle private diner locatie.

Meer informatie? Vraag onze brochure aan

The Lounge

Ambiance, luxe en brede inzetbaarheid

The Lounge beschikt over zeer comfortabel meubilair van internationaal design. Daarom is deze ruimte perfect voor de ontvangst van uw genodigden en breaks. Daarnaast is het ook uitermate geschikt voor de combinatie van een ontspannen aperitief en canapés, met op de achtergrond prachtig pianospel van een masterclass pianist(e) op onze vleugel. Tevens kunnen wij deze prachtige meeting room omtoveren tot een unieke en sfeervolle private diner locatie. Natuurlijk tot in de puntjes verzorgd, met een fantastisch palet aan gerechten. Deze zijn zorgvuldig samengesteld door Michelin sterren chef Wilco Berends en zijn keukenteam van de Nederlanden.

Het uitzicht vanuit The Lounge

Vanuit The Lounge heeft u een panoramisch uitzicht vanaf het IJsselmeer via de Amsterdam Arena tot aan de skyline van Utrecht.

De mogelijkheden van The Lounge

Presentaties met een theateropstelling kunnen gerealiseerd worden voor maar liefst 90 personen. Of een classroom voor 35 personen behoort ook zeker tot de mogelijkheden. The Lounge zorgt voor een onvergetelijke bijeenkomst door haar luxe, ambiance, prachtige uitzicht en zeer brede inzetbaarheid.

Mogelijkheden
Theater 90 personen
Classroom 35 personen
Diner Sitting-Down 60 personen
Diner Walking 70 personen
Cocktail 70 personen

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u onze brochure aanvragen, of even contact met ons opnemen. Ons team beantwoord graag uw vragen.