You're invited… To the highest level of Amsterdam

Weddings

Say yes…at the highest level of Amsterdam!

Eindeloze vergezichten over de stad, ‘s avonds fonkelende lichtjes om u heen, samen in de wolken…

De Rembrandt Tower Boardroom, gelegen op de bovenste verdieping van de fameuze Rembrandt Tower, is de hoogste trouwlocatie van Nederland. Een bijzondere privé locatie, met de sfeer van een luxueus boutique hotel, vormt de perfecte ambiance voor een onvergetelijke huwelijksdag.

De persoonlijke service en organisatie van uw Wedding Coordinator zorgt ervoor dat elk aspect van uw huwelijksdag; ceremonie, receptie, diner en feest, tot in de kleinste details wordt verzorgd. Beleef dus de ultieme vorm van luxe tijdens uw huwelijksdag op 150 meter hoogte en geniet samen met uw gezelschap van exquise gerechten. Het keukenteam van de Nederlanden, onder leiding van sterren-Chef Wilco Berends, verzorgt alle culinaire arrangementen. Naast gastronomisch verrassen, willen wij u en uw gasten ook ultieme gastvrijheid laten ervaren. Onze Service Manager en haar team staan garant voor de perfecte uitvoering van uw wensen, waarbij waardering voor u en uw gast centraal staat.

Niet alleen op 150 meter hoogte kunt u deze speciale sfeer ervaren, u kunt uw gasten ook trakteren op een exclusieve tocht over de wereldberoemde Amsterdamse grachten in één van onze luxueuze salonboten.

Gelegen nabij de binnenstad en Schiphol, met ruime parkeergelegenheid én aanlegsteiger, maakt de Rembrandt Tower Boardroom tot de ultieme trouwlocatie voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, intiem diner en fantastisch feest… Weddings at the highest level!

Wij zouden het een eer vinden uw huwelijksdag te mogen organiseren!

Offerte aanvragen 

 

,,Ik heb mijn leven lang de mooiste vrouwen gezien, die de wereld kan voortbrengen. Nooit heb ik er een gezien, voor wie ik alles opzij zou zetten. En toen ontmoette ik jou…. Als ik in dromen zou geloven, zou ik zeggen… Trouw met me – en ik zal de wereld veroveren en hem aan je voeten leggen.” -Winston Churchill

Mogelijkheden Weddings in de Rembrandt Tower Boardroom

ceremonie receptie / diner walking diner sit-down feest
Boardroom I 30 40 20 40
Boardroom II 40 26 40
The Lounge 90 70 60 60
The Meeting 60 50 45 50
The Lounge & Meeting 90 120 105 120
32nd floor exclusief 90 150 150

 

Bekijk onze wedding impressies of vraag hier een offerte aan. Wij staan u natuurlijk ook graag ter woord!

 

 

Rembrandt Tower Boardroom is lid van de
Nederlandse Trouwbranche Organisatie

NTBO-RGB_groot