You're invited… To the highest level of Amsterdam

Persoonlijke service en gastvrijheid zoals deze bedoeld is: uit het hart, met respect en waardering voor elke gast.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Persoonlijke service

Wij garanderen een perfecte service, op het hoogste niveau.

Persoonlijke service en gastvrijheid zoals deze bedoeld is: uit het hart, met respect en waardering voor elke gast. Onze rol is om heel goed te begrijpen welk type bijeenkomst u heeft. Wij willen alles om uw meeting heen creëren waardoor uw gast zich op zijn of haar gemak voelt. Dit doen wij door te weten wat de doelstelling en uw verwachtingen van uw meeting zijn, en wie wij als onze gasten mogen verwachten. Zo zijn we ook geïnteresseerd in wat u in het verleden voor uw doelgroep heeft georganiseerd. Op deze manier kunnen wij een bijdrage leveren aan het succes van elk type bijeenkomst.

Vervolgens organiseren en coördineren wij de meeting op deze precieze specificaties. U en ons gevoel en ambitie voor details maken het verschil; aspecten als keuze voor muziek, maar vaker komt het voor dat het subtiele veranderingen zijn, bijvoorbeeld in de manier van serveren of het aanspreken van de gasten.

Ons streven is om dit toe te passen in alle facetten van The Rembrandt Tower Boardroom, en onze service zodanig te perfectioneren, dat u als tevreden gast onze waardering voelt en graag bij ons terugkomt.

De internationale allure van de Rembrandt Tower Boardroom

Wij verwelkomen internationale gasten en herkennen en respecteren zijn of haar tradities.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u onze brochure aanvragen, of even contact met ons opnemen. Ons service team beantwoord graag uw vragen.