You're invited… To the highest level of Amsterdam

View en visie vanaf het hoogste punt van Amsterdam! Uw relaties uitnodigen omdat u ze waardeert.

Vraag onze brochure aan

Welkom

Welkom bij de Rembrandt Tower Boardroom

 

Zeer geachte relatie,

Ik heet u van harte welkom bij de Rembrandt Tower Boardroom.
Een inspirerende zakelijke en exclusieve meeting vanaf het hoogste punt van Amsterdam, met zicht over steden als Den Haag en Rotterdam; maar ook over de markt. Samen met uw relaties ‘view en visie’ bespreken over de toekomst, vormt een belangrijk aspect voor elke meeting in de Rembrandt Tower Boardroom.

In 2003 ben ik De Rembrandt Tower Boardroom gestart met als doel de meest inspirerende en unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten te creëren. Onze service op het hoogste niveau staat ten alle tijden centraal. Gastvrijheid zoals deze bedoeld is: uit het hart, met respect en waardering voor elke gast.

Naast de ambiance van deze unieke locatie, en het team van onze meeting coördinators en service team bereiden wij uw programma voor, op basis van uw agenda. Elk aspect wordt voorbereid met de precisie van een Zwitserse klok, teneinde aan vooraf vastgestelde verwachtingen te kunnen voldoen. Gedurende de bijeenkomst spelen wij flexibel in op uw specifieke wensen.

De doelstelling van uw bijeenkomst staat bij ons voorop. Naast onze persoonlijke service zullen de faciliteiten zoals valet parking, audiovisuele faciliteiten u en uw genodigden een gevoel van waardering geven. Het Rembrandt Tower Boardroom team wil onze gasten een omgeving bieden waar zij zich optimaal kunnen presenteren en op topniveau kunnen presteren. De culinaire invulling speelt hierin een cruciale rol; op de juiste momenten de gerechten bieden die aansluiten bij de wensen en het welbevinden van onze gasten. De verfijnde gerechten, die zijn opgesteld door de met een Michelinster bekroonde chef Wilco Berends, zullen u en uw relaties laten inspireren en genieten.

Mijn team en ik zien er naar uit u spoedig in de Rembrandt Tower Boardroom te mogen verwelkomen!

 

Met vriendelijke groet,

Alexandra M.B. Hutter