You're invited… To the highest level of Amsterdam

Rembrandtje Chocolate Coins

PROEF DE GOUDEN EEUW

Rembrandt van Rijn is een van de belangrijkste kunstschilders aller tijden en werkte in de Gouden Eeuw vanuit een schildersgilde. In deze exclusieve artistieke genootschappen deelden de beste kunstenaars en ambachtslieden kennis en ervaring en perfectioneerden hun stijl. Als bewijs van lidmaatschap kregen de leden een penning, die ze altijd bij zich droegen. De gildepenning van Rembrandt is bewaard gebleven en vormt de inspiratiebron voor de Rembrandtje Chocolate Coins.

Rembrandtje Chocolate Coins

Met liefde gemaakt

In een tijd waarin echte ambacht steeds zeldzamer wordt, zijn de Rembrandtjes nog met hart, hoofd en handen vervaardigd. Een authentieke Amsterdamse chocolaterie creëerde drie oer-Hollandse smaken, gebaseerd op de periode waarin de Hollandse meester zijn legendarische schilderijen, etsen en tekeningen maakte.

De munten

Drie oerhollandse smaken:

Oranjebitter

Een Nederlandse likeur die rond 1620 werd ontwikkeld om gewonnen veldslagen mee te vieren. Tegenwoordig wordt het drankje gedronken tijdens feestelijkheden.

Oost-Indische specerijen

Met hints van kaneel en steranijs, twee van de vele specerijen die de VOC over de wereld verspreidde tijdens de Gouden Eeuw.

Praliné & lijnzaad

Rembrandt gebruikte lijnzaad voornamelijk als basis voor natuurlijke verf. Daarnaast is dit plantaardige wondermiddel gezond, en in combinatie met praliné, verassend smaakvol.

Een smaakvol geschenk

Met een persoonlijk tintje

Rembrandt kan zonder twijfel gerekend worden tot de groten der aarde. Over zijn ongekende vakmanschap is geen enkele twijfel en zijn werk wordt wereldwijd geroemd. De Rembrandtjes doen zijn nalatenschap eer aan. Het zijn cadeaus van hoogwaardige kwaliteit, met een positieve uitstraling en geschikt voor elke gelegenheid. Of u ze nu voor uzelf koopt, aan een ander cadeau doet of ze als het ideale relatiegeschenk ziet: de bijzondere chocolademunten zijn hun gewicht gegarandeerd in goud waard.

DIRECT EEN BESTELLING PLAATSEN

 

Als u in de toekomst de Rembrandt Tower Boardroom reserveert, krijgen u en uw gasten er voortaan eentje bij elke bijeenkomst. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in een prachtige cadeauverpakking, als relatiegeschenk bijvoorbeeld. De Rembrandtje Chocolate Coins zijn vanaf 27 oktober voor het grote publiek verkrijgbaar in de (online) winkel, maar als relatie van de Rembrandt Tower Boardroom kunt u ze nu al bestellen.